Mahdollisuus

Kaikki, mistä elämässäni haaveilen, ei ole vielä minulla siitä syystä, että minut on ladattu täyteen erilaisia uskomuksia ja rajoituksia. ”Herää todellisuuteen.”, ”Ajattele realistisesti.”, ”Ei tämä ole sinua varten.”

Kuulostaako tutulta?

Takaisin ruotuun, jos kuvittelee jonkun mahdottomalta tuntuvan mahdollisena. Oikeasti todellisuus on sitä, että kaikki on mahdollista. Minun saavutuksissa esteenä on uskomukset ja asian haaveilu ilman toimintaa. Olenkin ryhtynyt toimimaan.

Hassua on se, että usein haaveilemme asioista, joita joku toinen ihminen jo toteuttaa. Miten ihmeessä saamme sellaisesta asiasta itsellemme mahdotonta?

Siten, että olemme täynnä uskomuksia siitä, millä taustalla, ominaisuuksilla ja olosuhteilla joku ihminen pystyy tekemään asioita. Olemme täynnä todellisuudessa tyhjiä selityksiä siitä, miksi emme voisi tehdä jotain mahdottomalta tuntuvaa asiaa.

Kaikki eivät voi syntyä samaan maahan, samoihin olosuhteisiin, jolloin asiat ovat tietyllä tavalla jo valmiiksi. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että jotkin asiat ovat tietyillä taustoilla helpommat kuin toisilla.

Jos en ole syntynyt valmiiksi niihin olosuhteisiin, mitä haluan ja miten haluan elämääni elää, se vaatii työtä ja sitä, että voi kuvitella lopputuloksen. Sinnikkyys tehdä pieneltäkin tuntuvia asioita ja muutoksia, mitkä vievät lähemmäksi sitä, mitä haluaa. Rohkeutta poistua mukavuusalueelta, koska muutoksia tapahtuu vain sen ulkopuolelta.

Toiminnan lisäksi täytyy ympäröidä itseään ihmisillä ja asioilla, jotka ajattelevat samalla tavalla. Ja ihmisillä, joilla on tietoa ja auttava käsi tilaisuuden tullen. Itse ainakin innostun helposti, mutta innostus hiipuu, mikäli tuntuu etten osaa jotain. Enkä edes tiedä, mistä lähtisin tietoa hakemaan. Nämä ovat asioita mitkä on hyvä huomioida ja tehdä sinnikkäästi töitä sen eteen, että apua ja kannustusta on saatavilla. Yksin ei tarvitse muutoksen tiellä olla.

Tärkeintä on lähteä liikkeelle siitä, että kaikki on mahdollista. Kaikille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s